Performance Management: een instrument uit de oertijd.

Geplaatst op 29 februari 2016

Outputgerichte 360 als alternatief voor het traditionele Performance Managementmechanisme

Jarenlang bewoog ik me in een grote corporate omgeving met een focus op HR. En, vanzelfsprekend, ieder jaar kwamen daar de verplichte HR-nummers aan bod zoals de beoordelingscyclus. Over de jaren ontwikkelde het beleid zich daarin. Met steeds meer activiteiten. Wanneer ik terugdenk aan mijn persoonlijke ervaringen als medewerker en consultant vind ik dat het een verplichte papieren exercitie was die ook nog eens weinig resultaat opleverde. Laat staan dat het resultaat continue groei en positieve verandering was.

Kan dat anders? Ja, zeg ik! In de bijlage beschrijf ik mijn visie: een outputgerichte 360° feedback is wat mij betreft het alternatief. Met de medewerker aan het proactieve stuurwiel: 100% verantwoordelijk. Zoals een ondernemer eindverantwoordelijke is voor zijn bedrijf

PERFORMANCEMANAGEMENT_Plannen Coachen Beoordelen_20160302_DEF

Vul hieronder het formulier in of bel [06]24122212.

Velden met een * zijn verplicht.