Netwerk

Ik kan terugvallen op een krachtig netwerk. Dit is zó belangrijk want het stelt me steeds weer in staat de meest relevante informatie te krijgen én mensen met elkaar te verbinden. Veel mensen realiseren zich overigens maar half hoe krachtig hun eigen netwerk is.

Ik laat je graag kennis maken met een aantal professionals in mijn netwerk; die ik vertrouw en weet dat ze goed zijn in hun vak en met wie ik ook altijd even kan sparren als ik het zelf even niet weet. Mensen waarnaar ik met een gerust hart doorverwijs.


Netwerk_ilonka

Ilonka

Gewoon om wie ze is. Fantastisch maatje; topmens; prachtvrouw met een groot hart voor de wereld. En … getalenteerd met talenten. Kennismaken? Bekijk deze uitzending gemist dan!

www.soulbranding.nl


 

Jetske

Met een paar woorden kan ik Jetske karakteriseren. Betrouwbaar, hoogst professioneel en uiterst prettig als samenwerkingspartner. Jetske is een goede aimabele coach; een dijk van een trainster als ze voor de groep staat en is in staat om een klantvraag te vertalen naar een wonderschoon trainingsprogramma

www.jetskevanheusden.com

 


NETWERK_WOUTER

Wouter

Wouter ken ik al weer enige jaren. Hij werkte in Amsterdam bij een bureau dat zich richt op talentontwikkeling en daar kwam ik ook geregeld. Ik kon het gelijk met hem vinden; we delen veel inzichten als het gaat om coaching en groepsbegeleiding. Maar we lijken vooral op elkaar omdat we alle twee de zaken grondig willen aanpakken. We bereiden iets maximaal voor om het vervolgens los te kunnen laten en te improviseren als het proces niet gaat zoals we verwachtten. Wouter vervult inmiddels ook een actieve rol voor het cellofestival

http://www.de-pelgrimage.nl/index.php/de-reisgenoten/wouter-craandijk

 


NETWERK_SUNNY

Sunny

Fotograaf met een blije ziel. Sunny heeft mijn foto’s voor deze site gemaakt. Wat hem zo bijzonder maakt is dat hij alleen maar iemand kan portretteren wanneer hij werkelijk contact mag maken. Hij is op zoek naar de kern van de persoon die hij voor de lens krijgt. Het is altijd een feestje om bij hem op bezoek te zijn.

http://www.gardeurfotografie.nl/?SC=Portret )


Martijn

Webbouwer met passie. wat me zo bevalt aan Martijn is dat hij geen genoegen neemt met 99%. Het moet kloppen. “Je website moet je klanten opleveren!”, houd hij me steeds voor. Daartoe brengt al zijn marketeers kennis in: klopt dat wat je schrijft met wat je bedoelt? Daarin is hij ook kritisch: “is dit wat je beoogt?”. En altijd op een prettige manier. Wanneer ik bij bij Martijn op bezoek ben moeten we opletten dat we gaan werken. Het is steeds weer gezellig.

https://echoes.nl/


Netwerk Monique

Monique

Een goede coach en werkelijk een super trainster. Wat ik vooral met Monique deel is dat we er van houden om te ontwikkelen. Een probleem te vertalen naar een aanbod zodanig dat de vraag van de klant op een creatieve en inspirerende manier opgelost wordt.

http://www.empoweringcenter.nl/web/thuis/

The world is becoming too fast, too complex and too networked for any company to have any answer inside (Yochai Benkler)

Vul hieronder het formulier in of bel [06]24122212.

Velden met een * zijn verplicht.