Wie

Allereerst: ik hou van het leven. Ik voel mezelf epicurist in optima forma. Mooie gesprekken, intense ontmoetingen, prachtige landschappen, ik kan hier allemaal maximaal van genieten en me gelukkig prijzen met het leven wanneer ik de roep van het steenuiltje hoor dat vlak bij mijn huis bij de IJssel nestelt. Ik bestudeer de oude Indiase vedische kennis met als doel nog vrijer te worden in mijn hoofd; meditatie en ademhalingsoefeningen horen tot mijn dagelijkse praktijk.

Op het toneel staan: grote groepen toespreken gaat me makkelijk af. Maar het allerleukst vind ik het ik het om mensen met elkaar te verbinden zodanig dat zij zelf maximaal het podium kunnen pakken, vol tot hun recht komen. Dat is ook waarom ik mijn coachrol bij het grote internationale bedrijf waar ik lang werkte, zo leuk vond. Op zoek met mijn gesprekspartners naar waar ze nog beter in kunnen worden; hoe ze hun medewerkers nog meer in hun kracht kunnen zetten. Die mensen die bereid zijn zich zelf te onderzoeken en zichzelf kritisch onder de loep te nemen vind ik het meest interessant. Want daar gaat het toch om: groeien en leren, als continu proces.

Vind je het belangrijk om te weten wat ik gedaan heb?

Kijk op mijn LinkedIn pagina.

Ik vind het belangrijk om mijn bijdrage aan de samenleving te geven. Dat doe ik door vrijwillig mijn tijd te geven aan initiatieven die ik belangrijk vind: Ik ben medeorganisator van het Cellofestival Zutphen; Buddy voor asielzoekers; muziek recensent.

Verder ben ik gelukkig getrouwd en gelukkig als Zutphenaar!!

“Het is een van de moeilijkste dingen om iets te bekijken zoals het is.” J. Krishnamurti

Vul hieronder het formulier in of bel [06]24122212.

Velden met een * zijn verplicht.