Coach

Op de keerpunten in mijn leven heb ik steeds gezocht naar goede coaches; wijze sparringpartners die oordeelvrij konden luisteren en hielpen mijn zoektocht in goede banen te leiden. Dat gun ik iedereen.

Ik gun ieder mens de innerlijke vrijheid om de wezenlijke stappen in het leven te zetten die ze fundamenteel verder helpen, op welk gebied dan ook. Wil je vrij zijn van de het “moeten” in je hoofd of de groepsdruk waaraan je je steeds maar denkt te moeten aanpassen? Wil je af van afhankelijkheid oude gedachtes en van meningen van mensen om je heen en je vrijer op kunnen stellen?

Ik zal je nooit vertellen wat jij moet gaan doen. Werkelijk, ik geloof er niet in dat dat werkt. Jij weet zelf je antwoorden al. Ik zal wel met je in gesprek gaan en je kritisch bevragen; op zo’n manier dat je komt tot dat waar het je werkelijk nu omdat, tot jouw essentie en dan je eigen duurzame oplossing vindt. Het antwoord dat nu bij jou past: jij hebt je eigen wijsheid in pacht! En het gaat er om dat je in actie komt.

Filmpje voor nadere kennismaking

Wat bied ik?

Het belangrijkste is misschien wel mijn levenservaring. Ook heb ik veel en gevarieerde opleidingen gevolgd. De interessantste gingen over het menselijk gedrag. Daardoor begrijp ik mezelf nu als geen ander en snap de beweegreden achter het gevoel en gedrag van mensen. Ook leerde ik hoe belangrijk het is om er achter te komen wat het verhaal achter het verhaal is. Al met al heb ik nu 35 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen en groepen waarbij ik ondersteund ben door goede opleidingen en ervaring: zie mijn LinkedIn voor meer informatie. Tools die ik graag inzet zijn talent- en drijfverenanalyses. Naast een grote variëteit aan werkvormen  biedt de Transactionele Analyse mijn gesprekspartners veel in hun eigen binnenwereld.

 

Vul hieronder het formulier in of bel [06]24122212.

Velden met een * zijn verplicht.