Leven … en dood

Pittige aanhef realiseer ik me. En toch is dit voor mij van belang. Het leven is langsgekomen en heeft me gevormd. Afscheid nemen is een thema. Ingrijpende ervaringen hebben me geleerd hoe belangrijk het is altijd weer de levenskracht op te pakken en het leven te zien als een kunst. Mijn ervaringen hebben me gebracht waar ik nu ben en, ook al blijft het altijd werken, ik kan het leven en verandering voor 100% omarmen.

Kun jij de gebeurtenissen op je pad als blessing in disguise zien. Die levenskunst geef ik graag door, zeker als jij er naar verlangt nieuwe stappen te maken in je leven, zodanig dat je groeit als mens en partner en als professional? Met meer balans in je leven! Naar tijd voor jezelf en voor je familie! Zonder dat je een speelbal bent van wat er om je heen gebeurt. Zonder stress en vrij van spanningen. Hoe meer je dit voor elkaar krijgt hoe efficiënter je kunt zijn.

Het gaat mij in mijn coaching om dat je een rijker en krachtiger leven leidt. Waarbij mijn oplossing niet jouw oplossing is. Ik geloof er namelijk in dat iedereen zijn eigen proces te lopen heeft. Jij hebt daarvoor keuzes te maken die passen bij jouw situatie. Ik breng de ruimte, rust en veiligheid om met je op te lopen en je doel te realiseren.

Tandem e spinis rosa.

achter de doornen altijd de roos

Vul hieronder het formulier in of bel [06]24122212.

Velden met een * zijn verplicht.