Wat anderen zeggen

wordcloud

Ik geloof in feedback. Dat organiseer ik ook voor mijzelf. Onderstaande (anonieme) feedback is recent en afkomstig uit mijn zakelijke netwerk. Derden zeggen soms dingen over je die je zelf niet zou durven uitspreken en ik kan iedereen aanraden dit proces een keer aan te gaan.

“Ik vind dat Mari de houding (fysiek, hoe hij zit, staat en luistert) en de spraak heeft van een echte coach of psycholoog. Ik bedoel als Mari erbij zit en we doen iets met een team/afdeling/groep mensen en Mari faciliteert/coacht/whatever dat, dan heeft Mari een vanzelfsprekend overwicht. Hij is de gespreksleider. Hij mag onderbreken en aanmoedigen meer te zeggen (of minder te zeggen). Hij mag samenvatten en tips geven, groepen mensen pikken dat van Mari. Sterker nog, ze waarderen dat erg van hem (ik ook natuurlijk ;-).”

“Prettig in de omgang; humor en diepgang; vernieuwend; zorgvuldig; op zoek naar toegevoegde waarde”

“hoge betrokkenheid bij de klant; durft te confronteren; empathisch sterk; wil er in elke rol (manager, adviseur, professional) “toe doen” en legt de lat voor zichzelf daarbij hoog.”

“Je hebt een positieve en open uitstraling. Daardoor voel ik me welkom en ga ik als vanzelf ook open staan. Waardoor ik kan delen en vertellen. Je roept vertrouwen op en nodigt de ander uit om zicht te laten zien. En, heel belangrijk, oordeelt daar niet over. Ik voel dat ik er mag zijn. Voor mij heel bijzondere eigenschappen…”

“Mari werkt vanuit waarden en verbindt dat aan een visie, dit werkt door in alles wat hij doet. Het plaatje klopt. Daarnaast is Mari sterk in het bedenken en uitwerken van ideeën om een verandering vorm te geven.”

En op de vraag met welk automerk ik vergeleken wordt:

“Volvo. Betrouwbaar, degelijk en vol leuke extra’s :)”

“Mari is een auto die nog uitgevonden moet worden: 100% milieuvriendelijk en zuinig in gebruik, met heel veel glas hetgeen je een weidse blik geeft op je naaste omgeving en de verder weg gelegen wereld”

 

Tineke
Tineke
Eric
Eric
Menno
Menno
Mayumi
Mayumi
Max
Max

Vul hieronder het formulier in of bel [06]24122212.

Velden met een * zijn verplicht.