Talent en drijfveren analyses

SUBPAGINATALENTEN 2

Wat zijn jouw talenten? Welke drijfveren maken dat je je bed uit komt? Ik ben gecertificeerd in het inzetten van gedrags- en drijfverenanalyses (DISC). Deze instrumenten helpen om te verdiepen en zijn ook erg toegankelijk en makkelijk toepasbaar voor iedereen. Daar houd ik altijd van.

Ben je teleurgesteld omdat je dacht dat je je droombaan had maar je totaal niet uit de startblokken komt … en voelt je stress? Of je baalt omdat je eindelijk die potential in huis haalde terwijl nu blijkt dat hij met zijn hele omgeving in onmin leeft. Al je investeringen lijken teniet gedaan. De sfeer staat onder druk. Samen met coaching geven deze tools het inzicht dat je nodig hebt.

SUBPAGINA TALENTEN

Ik heb ook gewerkt als manager en weet waar het om draait bij talent en leiderschap. Leiderschap zit hem bv. niet zozeer in de kennis die een leider heeft maar in zijn competenties en, bovenal, in de drijfveren die maken hoe hij handelt. En talent heeft voedingsbodem nodig.

Je kunt teleurstellingen voorkomen door goed te kijken naar het gedrag en dé drijfveren van je een sollicitant. En deze af te zetten tegen wat jouw bedrijf nodig hebt. Ik doe dit voor je met behulp van deze krachtige instrumenten waarvoor ik gecertificeerd ben. Of coach jou zelf op effectiever gedrag.

Ik geloof in het bijzonder in de producten van leverancier TTISI. Deze zijn allen erg goed doorontwikkeld en worden continue gevalideerd. Zo’n uitgangspunt past ook erg bij mij. Ik werk ook graag met hun analyses op gebied van emotionele intelligentie, stress en de zeer krachtige 728 feedbacktool.

Vul hieronder het formulier in of bel [06]24122212.

Velden met een * zijn verplicht.