Het Nieuwe Werken

HET NIEUWE WERKEN

“Het nieuwe werken? Dat is toch thuiswerken?” Nee, dus. Ooit bedacht ik dat ik in de natuur wilde wonen ver van de snelwegen. En ik wist dat al de techniek me hierbij zou gaan helpen. Uiteindelijk woonde ik in de rustige Achterhoek en werkte ik in de randstad. Mijn klanten merkten hier niets van omdat ik voor zorgde dat de techniek me totaal ondersteunde. Waar en wanneer ik werkte maakte niets meer uit; ik deed meer in minder tijd en kon makkelijker met mijn collega’s samen werken. Wat een vrijheid leverde dit op!

De kernvraag is: ben jij klaar voor jouw toekomst? Is jouw bedrijf hier klaar voor?

Alles verandert continue. In het werken wijzigt de samenleving en de techniek die ons helpt zich razendsnel; de eisen van de klant wordt groter. Medewerkers lopen aan tegen continue dilemma’s over hoe ze werk en gezin goed combineren.

Tijd- en plaats onafhankelijk werken verschaft zowel het bedrijf als het individu meer productiviteit, meer flexibiliteit en efficiency. Het enige probleem is dat het bereiken van een volwassener cultuur niet zomaar gaat. De veranderslag die zowel managers als medewerkers ondergaan gaat niet vanzelf. Ik coachte managers op hun ingrijpend veranderende rol zodanig dat ze zich comfortabel voelden bij hun veranderde rol.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams (Eleanor Roosevelt)

Vul hieronder het formulier in of bel [06]24122212.

Velden met een * zijn verplicht.