Facilitator/procesbegeleider

Mijn meest indringende ervaring met een facilitator was confronterend maar zal ik nooit meer vergeten: wat wist die man me te raken. Ik wilde altijd graag aardig gevonden worden maar wist vanaf dat moment dat dat mijn doel niet meer was; de kern raken wel! Ik vind het geweldig om samen met opdrachtgevers en mensen uit de doelgroep kritisch te bedenken en uit te werken wat ze nodig hebben; als het maar gericht is op de groei van de groep en de individuen daarin. En zodanig dat hun bestaan makkelijker en simpeler wordt. Managers op weg helpen naar andere samenwerking of beter leiderschap. Of specialisten die naar hun eigen rol en houding willen verbeteren door te leren van elkaar. In intervisie in gesprek gaan over de impact van hun werk op henzelf en nieuwe mogelijkheden onder ogen zien om te verbeteren.. Mijn vermogen om door te durven vragen en creativiteit om te kunnen gaan met onverwachte situaties, is bepalend voor de goede feedback die ik krijg over de manier waarop ik deze rol vervul.

Wat bied ik?

Nieuwsgierigheid, plezier in mensen & fascinatie voor gedrag. Als facilitator/procesbegeleider begeleid ik al vele jaren MT’s en groepen internationale trainees. Alleen of samenwerkend met professionals van onder andere McKinsey help ik ze stappen te maken zowel in gedragsmatige en leiderschapsvaardigheden als in het aanleren van gedrag om veranderingen goed te implementeren. Dit doe ik ook in andere settings als supervisor en intervisiebegeleider. En werkte bv. ook als ING-gespreksleider op socratische wijze op de Kootwijkse hei bij Theatergroep Plezant.

Ik heb me verder gespecialiseerd in Outputsturing als managementstijl: resultaten boeken zonder moeite. En ik ben een fan van sociotechniek (tegenwoordig heet dit Agile) en Het Nieuwe Werken omdat ik er in geloof dat dat dit bedrijven en medewerkers maximaal ondersteunt in een volwassen manier van omgaan met elkaar en leidt tot de hoogste productiviteit.

Wie zijn vleugels niet durft open te slaan zal nooit vliegen

Vul hieronder het formulier in of bel [06]24122212.

Velden met een * zijn verplicht.